Kodin sisustaminen antiikilla

Nykyään näkee paljon antiikkisia huonekaluja myös moderneissa uusissa kodeissa. Tämä antiikkinen sisustustapa on pyörinyt muodissa jo muutaman vuoden ajan. Kodit voivat olla sisustettuja täysin antiikilla ja joissakin tilanteissa ainoastaan pienet yksityiskohdat ovat antiikista. Antiikkinen tapa sisustaa tuo kodille tosi virkeän kotoisan tunteen.

työpöytä

Tässä ensimmäisessä kuvassa voi huomata, kuinka moderni uusi rakennus on sisustettu antiikkisilla esineillä. Kuvasta voit nähdä helposti, että antiikkinen pöytä sekä tuoli ja pienemmät yksityiskohdat tuovat aivan erilaisen kodin tunnelman. Tässä kuvassa huomioni kiinnittyy etenkin pöydällä olevaan kahteen lamppuun, sillä niistä voi huomata pieniä kauniita yksityiskohtia. Lisäksi peilin muotoilu tuo huikeaa persoonallisuutta kyseiseen sisustukseen.

antiikkituoliantiikkilamppu

Sisustuksessa ei ole myöskään häiritsevää, vaikka koti olisi muuten moderni ja sitä koristaisi yksi antiikkinen sisustusesine. Tämä antiikkinen esine voi olla esimerkiksi tuoli tai sivupöytä tai ihan jopa pieni antiikkinen lamppu voi tuoda mukavaa kotoisuutta asuntoon.

antiikkiastia

Jos antiikki ei nappaa sisustuksessa, voi antiikkista tuntua tuoda kotiin myös astioilla. Tämä on aivan todella hyvä tapa säilyttää, jotakin vanhaa vivahdetta kotona. Antiikkisia astioita on saatavilla monenlaisia. Monissa antiikkiastioissa on myös kultaiset maalaukset. Näitä astioita ei kuitenkaan yleensä voi pestä pesukoneessa, joka voi tehdä niiden käytöstä ei niin mielekästä.

antiikkihuone

Tässä yllä näkyvässä kuvassa on hyvin englantilaistyylinen antiikkinen sisustus. Sisustuksessa on käytetty paljon kultaa. Tämä kultainen väritys tekee sisustuksesta todella arvokkaan näköisen ja arvokas tämä sisustus varmasti onkin. Huoneesta voi huomata myös paljon pieniä yksityiskohtia, joita ovat esimerkiksi sivupöydillä näkyvät lasiset maljakot, kynttilänjalat, kultaiset ylelliset lamput sekä jalkapöytä, jonka päälle on laitettu kukkia.

antiikkipöytä

Antiikkiset esineet, ovat tunnettuja monesti tummasta puuvärityksestään. Yleensä nämä esineet ovat myös hyvin painavia ja hankalasti liikuteltavissa. Esineitä yhdistää myös pienien yksityiskohtien paljous sekä esineiden koristeellisuus. Antiikkiesineitä muistuttavia sisustusvälineitä on saatavilla myös feikkinä, eli mikäli aito antiikki tuntuu liian kalliilta. Jos tykkäät antiikkisesta sisustustyylistä, mutta koet, ettei rahaa ole riittävästi niihin voi antiikkia muistuttavia huonekaluja löytää oikeastaan kaikkialta.

Toivottavasti tästä postauksesta sait jotakin inspiraatiota, mikäli se oli kadoksissa!