Huutokauppakeisari Palsanmäki kauppaa myös Antiikkia!

Huutokauppakeisari

Lähestulkoon kaikki suomalaiset, halusivatpa tai eivät, ovat varmasti kuulleet huutokauppakeisari Palsanmäestä. Hänellä on oma TV-formaattinsa, joka pyörii Nelosella sekä Ruutu.fissä. Ideana on siis se, että its eherra Palsanmäki kiertelee eri tapahtumissa, ja ennen kaikkea on itse päätapahtuma monilla paikkakunnilla, kun hän rientää huutokauppaamaan monenlaista tavaraa.

 

Miten tavarankeruu tapahtuu?

Palsanmäen televisio-ohjelmasta voi viihdyttävästi seurata, kuinka monenlaiset tavarat päätyvät entisiltä omistajilta Palsanmäelle. Eri yksittäishenkilöt ovat halukkaita kauppaamaan monenlaisa vanhoja esineitään Palsanmäelle. Ne voivat olla antiikkia, itselle tarpeettomia tavaroita tai vaikkapa perittyjä tavaroita, joille ei ole käyttöä. Useimmiten tavaranomistajat ovat suunnitelleet, millä hinnalla he olisivat valmiita näitä myymään. Useinkaan tämä hinta ei suoraan sellaisenaan kohtaa Palsanmäen toivetta, vaan hän on valmis maksamaan huomattavasti vähemmän esineistä. Tämä voi useimmiten johtua siitä, että ihmiset laskevat omaisuudelleen tunnearvoa. On kuitenkin huomioitava, että mahdolliselle uudelle omistajalle nämä tunnearvot eivät välity. Esimerkiksi, uusi omistaja ei tiedä, että vanha lipaston on ainutlaatuinen juuri siksi, että se oli vanhassa mummolassasi. Myöskin tavaroiden arvo antiikkina on usein vaikea arvioida.

Koska keisari ostaa niin kuolinpesiä, muuttoirtaimistoa ja konkurssipesiä, niin suurissa kuin pienissäkin tavaraerissä, niin antiikkiakin varmasti löytyy tarjonnasta.

Antiikkiaterimia

Ympäri Suomea huutokaupaten

Palsanmäki järjestää näitä kuuluisia huutokauppojaan kesäaikaan ympäri Suomen, mukaan lukien monia pienempiäkin paikkakuntia. Kannattaa siis ehdottomasti tarkistaa oman pitäjäsi tapahtumakalenteri kesän ajalta, sillä Plasanmäki saattaa olla tulossa juuri teidän kuntaan! Palsanmäellä on myös nettisivut, joiden kautta voi tarkistaa huutokauppakalenterin. Näin pystyt kartalla, missä päin Suomea huutokauppakeisari liikkuu! Esimerkiksi 2. kesäkuuta voit bongata hänet Uuraisten Hirvaskankaalta!

Huuda myös netissä!

Palsanmäen nettisivuilla palsanmaki.fi voit päästä myös huutamaan tuotteita! Jos et pääse huutamaan paikan päälle huutokaupoille, voit asettaa netissä sitovan ennakkotarjouksen! Voit valita, minkä hinnan olet valmis maksimissaan maksamaan kyseisestä tuotteesta. Tietenkään sinun ei tarvitse maksaa tätä maksimihintaa, mikäli reaalihuutokaupassa hinta ei kohoa niin korkeaksi! Sen sijaan hinta nousee 5 euron korotuksin, ja jos ei olla vielä tarjoamassasi summassa, saat tuotteen viimeksi huudetulla hinnalla +5€.

Hienoja antiikkikelloja