Helsingin antiikkilikkeet

antiikki

Helsinki on varmasti Suomen paras kaupunki shoppailuun, myös silloin kuin shoppailtavat ovat antiikkia. Listasimme sinulle parhaat antiikkiliikkeistä Helsingissä. Näihin tunnelmallisiin puoteihin on helppo eksyä tunneiksi vaeltamaan vanhojen tavaroiden sekaan. Ja kuka tietää, vaikka mukaan tarttuisi oikeita aarteita.

Fasaani

Antiikkiliike Fasaani on Helsingin Ullanlinnassa, aivan Tähtitornenvuoren puiston kupeessa sijaitseva upea vanhaan tavaraan erikoistunut liike. Fasaanista löydät kaikkea huonekaluista ja astioista pientavaroihin. Fasaanilla on myös toinen antiikkikauppa Lohjalla.

Fargo Vintage

Fargo Vintage myy nimensä mukaisesti vintagea ja antiikkia. Monet tuotteista, joita pääsee kurkkaamaan myös Fargo Vintagen nettisivuilla, ovat ihanan retrohenkisiä. Antiikkiliike sijaitsee Helsingissä, Jätkäsaaressa.

Galerie 1900

Antiikkipuoti Galerie 1900 sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Annnakadulla. Tästä tunnelmallisesta liikkeestä löydät vaikka mitä vanhaa tavaraa. Myös liikkeen puitteet ovat todella kauniit ja sopivat kaupan vanhojen tuotteiden teemaan loistavasti. Galerie 1900 -liikkeestä kannattaa käydä etsimässä esimerkiksi antiikkivalaisimia. Ne tuovat loistavan säväyksen muuten moderniin sisustukseen.

Antik Home

Antik Home on antiikkiharrastajan liike Helsingin Abrahaminkadulla, keskustan tuntumassa. Liike ei ole auki päivittäin, vaan toimii ajanvarauksella nettisivujen kautta. Liike sekä ostaa ja myy antiikkihuonekaluja, ja on toiminut jo yli 20 vuoden ajan.

Kruunun antiikki

Kuten arvata saattaa, tämä antiikkiliike sijaitsee Helsingin Kruununhaassa, Mariankadulla. Antiikkiliike Kruunun Antiikki on keskittynyt valikoimassaan 1700-ja 1800-luvun Skandinaaviseen antiikkiin. Tässä puodissa onnistuu myös ammattitaidolla tehdyt antiikkihuonekalujen kuorinta ja muut pintakäsittelyt, sekä hopeaesineiden kiillotus, jos niitä ei itse halua tehdä.

Kallion Retro ja Vintage

Liike sijaitsee Kalliossa, osoitteessa Neljäs Linja, ja on erikoistunut vanhoihin äänentoistolaitteisiin ja cd-levyihin. Liike myös ostaa paljon hyväkuntoisia vanhoja kaiuttimia ja levysoittimia, jos sellaisia sattuu pyörimään tarpeettomina nurkissa. Täältä voit löytää myös paljon upeita vanhoja soittimia.